Wilt u Stichting aHUS financieel steunen? Dat kan! Op dit moment heeft stichting aHUS geen betaalde functionarissen. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw donatie voor 100% ten goede komt aan de doelstelling: het vergroten van bekendheid met aHUS en de best beschikbare behandeling van deze ziekte.

Acties waarvoor wij op korte termijn financiële middelen nodig hebben:

  1. Productie en verspreiding van informatiefilm over aHUS.
  2. Ontwikkelen informatiepakket voor aHUS patiënten.
  3. Belangenbehartiging m.b.t. het beschikbaar houden van de beste behandeling voor aHUS patiënten. Op dit moment is dat het medicijn Eculizumab.

Naam*

E-mailadres

Bedrag *Elke donatie helpt! Toch nemen wij geen donaties aan van farmaceutische bedrijven. Wij willen alle schijn van belangenverstrengeling tegengaan en onze onafhankelijke positie kunnen behouden. Donaties van fabrikanten van medicatie storten wij daarom onherroepelijk terug.

Maakt u liever zelf geld over? Dat kan ook. Ons rekeningnummer is NL13 BUNQ 2290 9849 22 t.n.v. Stichting aHUS NL. En natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen over uw donatie (bijvoorbeeld als u meer wilt doneren dan de opties hierboven, of specifieke ideeën heeft over de bestemming van uw donatie).